Home » Meer informatie

Meer informatie

Heeft u nog vragen of is u iets nog niet helemaal duidelijk, kunt u een bericht naar ons toesturen. Wij proberen u vraah zo snelmogelijk te beantwoorden. Heeft u een opmerking of tips zijn deze altijd welkom.

Reactie plaatsen

Reacties

Anne vd Leest
9 maanden geleden

Goedemiddag, weten jullie waar dat plaatje vandaan komt met uiterlijke kenmerken? ik wil deze graag gebruiken voor in mijn boek en zoek de bron. gr anne

Monique
2 jaar geleden

Ik heb een dochter van 21 jaar met het syndroom van down. In uw bericht over uiterlijke kenmerken staat dat ze bij de ringvinger maar 1 kootje hebben, en 1 dwarslijn in de hand. Mijn dochter heeft alle kootjes en haar handlijnen bevatten meerdere dwarslijnen, net zoals bij mij. Nu zijn alle kinderen verschillend, maar het is dus geen specifiek kenmerk, het kan wellicht voorkomen maar is dus niet per definitie zo.

Spira
5 jaar geleden

Beste
Ik zou graag willen weten hoe ik met een kind met downsyndroom moet omgaan als die zich heel koppig gedraagt?

Marin
5 jaar geleden

Hallo, wij doen een onderzoek naar down syndroom. wij hebben een vraag, bestaan er medicijnen voor de gedragsproblemen voor mensen met down?

mvg.

Liesbeth Liefbroer
6 jaar geleden

We herkennen veel uit het stuk over gedragskenmerken bij jongeren. Onze dochter was tot haar 21e jaar heel makkelijk, vrolijk en onbezorgd. Nu al dik een jaar somber, last van stemmingswisselingen, boos bij correctie van gedrag etc. Precies zoals jullie beschrijven. Hebben jullie meer info hierover, ook m.b.t. behandeling. Zijn jullie een organisatie? Alvast dank voor de reactie, met groet, Liesbeth Liefbroer

Virginie
7 jaar geleden

Bedankt voor de info !